Logo

Welkom

TEL: NL 0485712020 / BE 093959861 | EMAIL:verkoop@vloerkleden24.nl

Goedkope Vloerkleden

U bent op zoek naar goedkope vloerkleden. Er zijn veel webshops die vloerkleden dure vloerkleden aanbieden. In onze webshop hebben we er bewust voor gekozen om geen dure vloerkleden van 1000 euro aan te bieden maar een mooie selectie aan goedkope vloerkleden.
Goedkoop is bij ons geen duurkoop. Door uitsluitend via internet te verkopen (geen verplichte toonzaal te hebben zoals de dure merken dat eisen)  kunnen wij onze kosten en daardoor ook prijzen laag houden.

Bij een groot aantal vloerkleden treft u ook een rood pictorgram aan met LB. Deze vloerkleden kunnen we naar wens voor u op maat laten maken. U geeft u eigen lengte en breedte in en ziet meteen de prijs inclusief alles. De levertijd van op maat gemaakte vloerkleden is langer (gemiddeld 2 weken) en staat op de pagina aangegeven.

Wij leveren ook goedkope ronde op maat gemaakte vloerkleden in de door u opgegeven diameter. Het minimum is 100 cm rond tot maximaal 400 cm. ziet u een oranje icoontje met een R dan betekend dit dat wij uw vloerkleed ook rond kunnen leveren. Staat dit icoon er in combiantie het het rode LB icoon dan heeft u de mogelijkheid uw eigen diameter op te geven.

Het groene symbool bij een product betekend dat wij u gratis per post een klein monster kunnen sturen. Stuur ons een email met uw volledige adres, artikel en de kleur(en) en wij sturen u een kleurmonster van uw vloerkleed.

Een op maat gemaakt vloerkleed hoeft niet duur te zijn, het stelt u bovendien in staat om een vloerkleed te bestellen dat qua formaat ook echt bij uw interieur past.

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina