Logo

Welkom

TEL: NL 0485712020 / BE 093959861 | EMAIL:verkoop@vloerkleden24.nl

Grote Vloerkleden

Als u op zoek bent naar een groot vloerkleed loopt u vaak aan tegen de beperkingen van standaard maten bij veel aanbieders. De grootste gangbare vloerkleden maar is 200 x 300 cm.

Wij krijgen echter steeds meer vragen naar grote, betaalbare op maat gemakte vloerkleden.  Veel van onze klanten willen hun woonkamer zelf inrichten en willen daarbij niet gebonden zijn aan de standaard maten van vloerkleden.

Wij leveren diversen (grote) vloerkleden die op maat voor u gemaakt kunnen worden.

Wij gaan hierbij uit van breedtes van 400 of 500 meter, waarbij de lengtes voor sommige kwaliteiten kunnen oplopen tot 10 meter. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid om grote ronde vloerkleden tot 400 cm diamter op maat te maken.

In onze webshop treft u bij de productfoto's een aantal icoontjes aan:

  • Het rode LB icoon betekend dat u uw eigen Lengte en Breedte kan aangeven. De webshop geeft hierbij automatsich de minimale en maximale waarde aan. De prijs krijgt u meteen te zien. Deze is altijd inclusief levering.
  • Het oranje R icoon in combinatie het het rode LB icoon betekend dat u deze kwaliteit ook rond op maat kan bestellen. Geeft hiervoor dezelde lengte en breedte op.

De levertijd is afhankelijk van het type vloerkleed maar is gemiddeld 2 weken voor de gangbare kwaliteiten en kan oplopen tot 4 weken voor de minder gangbare kwaliteiten.

Grote vloerkleden koopt u bij Vloerkleden24.nl

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina