Harmony

Vanaf € 72,60 € 60,00

Levertijd: 10 Werkdagen

De Harmony Kwaliteit is een karpet dat wij op maat voor u maken. Van 100x100 cm tot 400x900 cm of rond van 1 tot 4 meter diameter.

Gemaakt van een ultra zachte polyester vezel, die bovendien hoogpolig is, is dit een aangename kwaliteit om met uw blote voeten op te lopen. Ideaal dus voor uw slaapkamer maar dit karpet misstaat ook niet in uw woonkamer.

Door de glanzende werking van de vezel en de hogere pool kan de vezel plaatselijk plat liggen in de ene richting terwijl een ander deel wat meer omhoog staat. Hierdoor ontstaat een mooie licht donkerwerking. Het lopen over het kleed zal dit effect dan ook versterken. Op de verschillende foto's is dit goed te zien.

Harmony Karpetten zijn leverbaar in 8 verschillende kleuren. Naast de gangbare kleuren, Creme, Beige, Bruin en Zilver is dit karpet op maat ook leverbaar in licht rose, mint of petrol.

Uw vloerkleed wordt met een band in bijpassend kleur rondom afgewerkt. In de praktijk zal de afwerking echter nauwelijks zichtbaar zijn. De hoge pool valt aan de zijkanten over de afwerking.

Het grote voordeel van polyester als vezel is de ingebouwde anti vuil en vlekwerking. Vlekker zijn hierdoor sneller te verwijderen (zie instructies onderaan de pagina). De hoge pool van dit vloerkleed zorgt daarnaast voor het verminderen van galm in moderne woningen met veel beton.

Harmony
Meer informatie
SKU Harmony 6710
Levertijd 10 Werkdagen
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Totale Hoogte ca 32 mm
Poolmateriaal Polyester
Achterkant / Backing Texiel
Gewicht 2.5000
Brandklasse Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Harmony

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina