TEL: NL 0485712020 / BE 093959861 | EMAIL:verkoop@vloerkleden24.nl

Welkom

Logo

Karpetten

De termen Karpetten en Vloerkleden worden vaak door elkaar gebruikt. In het Van Dale woordenboek staat bij karpet, los vloerkleed. Bij vloerkleed staat kleed op de vloer. Karpetten zijn dus eigenlijk gewoon vloerkleden en dat is de reden dat wij onze website vloerkleden24.nl genoemd hebben. Bent u dus op zoek naar een karpet dan bent u bij ons aan het juist adres.

In onze website hebben we gekozen voor een mooie selectie aan karpetten / vloerkleden in vele kleuren en maten. Hierbij is onze specialiteit maatwerk. De gangbare maten zijn tegenwoordig overal te krijgen, speciale maten die echt bij uw intereur passen zijn moeilijker te vinden. Bij ons is het bestellen van een maatwerk karpet heel eenvoudig.

De rode LB icoontje staat voor karpetten op maat. d.w.z u geeft uw eigen lengte en breedte in, u krijg meteen de prijs inclusief alles te zien, bestellen en wij maken uw karpet op maar voor u. De levertijd hiervan ligt tussen de 2 en 4 weken afhankelijk van het product.

Maar wacht voelen en zien van de kleur maakt het kopen stukken eenvoudiger, Van vele kwaliteiten sturen wij gratis kleurmonsters per post . Van de prodcuten met het groene icoonje is dit mogelijk.

In het menu links kunt u eenvoudig kiezen op prijs, fabrikant, maat, kleur. Kies een maat en alle karpetten in die maat worden getoond. Kies een kleur en alle kleuren worden getoond. U kunt natuurlijk ook maat en kleur kiezen.

 

 

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina