Ravello

Vanaf € 60,50 € 50,00

Levertijd: 10 Werkdagen

Ravello is een mooie, compacte, middelhoge kwaliteit, op maat gemaakt vloerkleed. De pool is gemaakt van een in elkaar gedraaide polypropyleen vezel.

Leverbaar in 5 egale tinten, Taupe, Beige, Bruin, Creme en Middelgrijs of in 5 Tinten met verschillende bijpassende kleuren met klein patroon..

De rand werken we af met festoneergaren in een bijpassende kleur. Daar de poolhoogte ca 19mm is valt de pool niet over de rand en zal de afwerking rondom zichtbaar zijn.

De Ravello is leverbaar van 100x100 cm tot 400x900 cm. Rond op maat? Geen probleem van 100 tot 400 cm rond is mogelijk.

Net als polyester heeft ook polypropyleen als voordeel dat het vlek en vuilafstond is. Zie pdf hoe vlekken te verwijderen.

Ravallo
Meer informatie
SKU Ravello 6877
Levertijd 10 Werkdagen
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Totale Hoogte ca 19mm
Poolmateriaal Polypropylene
Achterkant / Backing Texiel
Gewicht 3.3000
Poolgewicht ca 2.3 kg/m2
Brandklasse Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ravello

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina