Relax Shaggy Multikleuren

Vanaf € 43,00 € 35,54

Levertijd: 5 Werkdagen

Relax Shaggy Multikleuren Vloerkleed.

Op zoek naar een vloerkleed in meerkdere kleuren ? Het Relax shaggy vloerkleed is een multikleuren hoogpolig vloerkleed. Naast de hoofdkleur zijn er 2 of 3accentkleuren. Bijv naast rood ook 2 kleuren grijs. Taupe geombineren we met een grijs, beige en wit.Terra bied een combinatie met turqoise en licht beige voor een apart effect.  Kies uw kleur en bekijk de detailfotos van deze kleur.

Relax Shaggy is een hoogpolig tapijt. De pool valt normaal over de randafwerking die niet zichtbaar is. Leverbaar is 9 Multikleuren en 6 afmetingen van 80x150 tot 200x290 cm. Als onderdeel van de budget collectie leveren wij dit vloerkleed rechtstreek van Fabrikant bij u thuis = scherpe prijs.

Het tapijt wordt opgerold geleverd, grote maten kunnen ook gevouwen zijn. Na het uitrollen kunnen er golven of vouw zichtbaar zijn. Geeft het tapijt iets de tijd en het zal zich mooi vlak leggen. Eventueel kunt u ook tegenrollen zodat het sneller vlak ligt.

Meer informatie
SKU Enjoy Shaggy
Levertijd 5 Werkdagen
Retourrecht (Consumenten) Ja (Standaard Maten) Nee (Maatwerk)
Poolmateriaal Polypropylene
Achterkant / Backing Actionback
Gewicht 1.0000
Brandklasse Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Relax Shaggy Multikleuren

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina