Sense

Levertijd: 10 Werkdagen

Vanaf € 56,27 € 46,50

De Sense kwaliteit is een mooie dikke, betaalbare kwaliteit die bovendien op maat gemaakt kan worden.

De pool bestaat uit 2 bijna identieke kleuren waarbij de ene kleur dunner is terwijl de andere kleur een stuk dikker is. Door gebruik te maken van 2 diktes ontstaat een mooi oppervlak dat er niet ééntonig uitziet.

In tegenstelling tot enkele glanzende polyester kwaliteiten maakt de Sense gebruik van een matte polypropyleen vezel. Bekijkt u het vloerkleed van links rechts, onder of boven, de kleur zal nauwlijks verschillen. Dit geeft van alle zijden een mooi rustig beeld.

Na het voor u op maat snijden boorden wij uw vloerkleed af met een band in bijpassende kleur. Op enkele foto's is dit nog heel licht te zien. Daar de pool ca 32 mm hoog is zal deze normaal over de afwerking vallen.

Hoogpolige vloerkleden als de Sense geven uw ruimte een warme uitstraling. Een bijkomend voordeel van hoogpolige vloerkleden is dat ze bijdragen aan het reduceren van galm. Ze helpen mee uw ruimte warmer en rustgevender te maken.

Polypropyleen heeft van nature een vuil en vlekafstotende werking, meer informatie over wijderen van vlekken in de pdf hieronder.

Sense
Meer informatie
Art.nr. Sense 746
Levertijd 10 Werkdagen
Retourrecht (Consumenten) Ja (Standaard Maten) Nee (Maatwerk)
Totale Hoogte ca 32 mm
Poolmateriaal Polypropylene
Achterkant / Backing Vilt
Gewicht 2.9450
Poolgewicht ca 2245 gr/m2
Brandklasse Efl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sense

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina