Vogue

Levertijd: 10 Werkdagen

Vanaf € 54,45 € 45,00

Vogue is een made in Holland vloerkleed vergelijkbaar met de Samoa kwaliteit. Een mooie dikke, dichte tapijtpool die bestaat uit 2 bijpassend, in elkaar gedraaide kleuren polypropyleen vezels. door gebruik te maken van 2 kleuren ontstaat een licht gemêleerd effect.

De hoogte van 17mm in combinatie met het poolgewicht van ca 2.9 kg/m2 maakt de Vogue tot een mooie dichte luxe kwaliteit waar u lang plezier van zal hebben.

Uw op maat gemaakte vloerkleed werken wij af met rondom een band. Daar de pool compact is en slechts 17mm hoog valt deze niet over de rand en zal de afwerking zichtbaar blijven, zie productfoto's.

Vogue vloerkleden kunnen op maat gemaakt worden van 100x100 cm tot 400x500 cm of rond van 100 tot 400 cm

De popypropyleen vezel die we voor uw vloerkleed gebruiken heeft een ingebouwde vlek en vuilafstotende werking. Zie pdf hieronder hoe vlekken te verwijderne.

Meer informatie
Art.nr. Vogue 757
Levertijd 10 Werkdagen
Retourrecht (Consumenten) Nee (Maatwerk)
Totale Hoogte ca 17mm
Poolmateriaal Polypropylene
Achterkant / Backing Vilt
Gewicht 3.6500
Poolgewicht ca 2.9 kg/m2
Brandklasse Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vogue

Onderhoud

Zorg er voor dat u bij de voor en achterdeur een goed werkende droogloopmat of schoonloopmat heeft die voldoende vuil en vocht kan opnemen. Des te beter deze matten hun werk doen, des te minder vuil er op uw vloerkleed of karpet zal kunnen komen. De kleur van uw vloerkleed/karpet is ook van invloed op vervuiling. Op een donkere kleur zullen vlekken veel minder snel zichtbaar zijn dan op een lichtere kleur.

De poolhoogte en open of dichtheid van uw vloerkleed is van grote invloed hoe deze gereinigd kan worden. Stofzuigen 1 of 2x per week zorgt er voor dat stof en vuil aan de bovenkant verwijderd zal worden. Bij een hogere en dichtere pool zakt vuil naar de bodem van de vezel en zal een stofzuiger niet zo diep kunnen komen. Een klein vloerkleed kunt het beste omkeren en aan alle 4 de hoeken uitschudden. Hierdoor zal vuil sneller loskomen.

Bij zwaardere vervuiling  kunt u een polyester, nylon of polypropylene vloerkeeld ook zuigen met een borstelende stofzuiger. De borstels openen de vezel waardoor vuil dat dieper in de vezel zit opgezogen kan worden. Alternatief bij zwaardere vervuiling is een sproei extracie apparaat waarmee vuil nog beter opgezogen kan worden. U kunt het tapijt natuurlijk ook een een p[roffesional laten reinigen.

Meer informatie ook over het verwijderen van vlekken op deze pagina